3
Dört sezondur dünya çapında ilgi ile takip edilen animasyon olan Star Wars: The Clone Wars'un beşinci sezon tanıtım videosu yayınlandı. Videodan anlaşıldığı kadarıyla beşinci sezon çok haraketli geçecek. İzlemeyenler için önceki sezonlardan herhangi bir ispiyon yapmayacağız. Hala The Clone Wars'u izlemeyen varsa beşinci sezon tanıtımı için yayınlanan bu videoyu izledikten sonra fikri değişebilir.

The Clone Wars animasyonu Star Wars film serilerinden ikinci bölüm ile üçüncü bölümün arasında geçen bir zaman diliminde gerçekleşen olaylar anlatılmaktadır. Anakin daha karanlık tarafı seçmemiş bir Jedi olarak Jedi birliğine hizmet etmektedir.
Jedilar ile arasına nifak sokmak isteyen dostları da sürekli çalışmaktadır. Bu esnada evrende Sith imparatorluğu işgallere ve savaşlara son vermiyor sürekli Cumhuriyeti tehtid ediyor.
Beşinci sezon için yayınlanan tanıtıkm videosunu izleyin;

Yorum Gönder

  1. Yani anakin ayrilikci tarafa mi hizmet edecek eger oylevolursa bu diziyi birakirim

    YanıtlaSil
  2. Haklısınız iyilerin kötü tarafa geçmesi içimizde bir burukluk yaratıyor. Genelde dizilerin tanıtımlarında böyle oluyor. istemediğimiz olacakmış gibi geliyor. Ama olmuyor.

    YanıtlaSil
  3. bekir soner, zaten hikayede anakin hikayenin sonunda karanlık tarafa geçiyor... film serisini izlediyseniz bu orda öyledir. bu animasyon serisinde de aynı şey olacak ama hikaye oraya kadar gider mi bilmiyorum

    YanıtlaSil

 
tic
Top