1
Google I/O konferansının ilk gününde bomba gibi haberler vermişti. Nexus 7, Nexus Q, Android 4.1 Jelly Bean’da artık Goolge Chrome tarayıcısının kullanılabileceğini söylemişti. İlk günden bütün bomba haberlerin tüketildiğini sanmıştık. Ancak Google son bir sürpriz yaptı. Chrome artık Iphone ve İPad’te. 

Android sürümü dünden itibaren güncellendi. Beta sürümünden kurtulan Android Chrome’u daha fazla cihazda kullanılabilecek. Google mobil cihazların tarayıcısı olma konusundaki rekabetini oldukça ciddi bir biçimde sürdürdü. Sonunda Android ve İOS’a adımını attı. Google’ın bu uygulaması App Store’dan onay almayı da başardı. İstediğiniz zaman bu uygulamayı indirebilirsiniz. 
Android’in en çok sevilen özellikleri artık iPhone ve iPad’de. Bu özellikler şunlar: Sekmeli gezinme, hızlı arayüz, kullanışlı kısayollar, gizli gezinme, kolay senkronizasyon özellikleri ve SendTab özelliği gibi Android’de yer alan birçok işlevi iOS sürümünde de yer alıyor. Google Chrome 310 milyon kullanıcısıyla büyük bir kitleye sahip.

Yorum Gönder

  1. Chrome gerçekten kaliteli bir tarayıcı. Hızlı yükselişi bunun kanıtı. Androiddeki mobil başarısını IOS'ta'da gösterecektir.

    Tarık

    YanıtlaSil

 
tic
Top