0
Samsung bu sene Mart ayında tanıtacağı telefonlarla ses getirmeyi planlıyor. Şuan piyasada olan telefonlar Samsung'un daha kaliteli donanımlar kullanmasını gerektiriyor. Bununla birlikte tasarım konusunda da çok ileri düzey bir telefon karşımıza çıkmak zorunda. İşte bu bilgiler ışığında Galaxy S6 ile ilgili söylenen herşey bu yazıda.

Galaxy S6 için dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi elbette tasarımı olacaktır. Samsung'un son eleştirilerden sonra tasarım konusuna özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Galaxy S6'nın tasarımının Galaxy A serisinde yakın olması söz konusu. Ayrıca metal kasa olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy S6'nın iki farklı modelle çıkması söz konusu. S6'nın yanında S6 Edge modeli de tanıtılacak gibi. Ekranların yan tarafı kavisli olan Edge modelinin en dikkat çekici özelliği ise bu güne kadar üretilmiş en hızlı telefon olması. Antutu sonuçlarına göre ondan iyi şuan yok.

S6ların tanıtım ve piyasaya çıkışından bahsedecek olursak; cihazların 1 Mart Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacağını biliyoruz. Piyasaya çıkması da iki ayı bulacaktır. Yani S6 modelleri yaza girmeden piyasada olacak. Fiyat konusunda özellikle ülkemiz için ürkütücü bir tabloyla karşılaşabiliriz. Hazırlıklı olun.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top