0
Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook'ta beğenmedim butonunun olması gerektiğini savundu. Senelerdir konuşulan beğenmedim butonu için yorum neden şimdi yapıldı? Bu Dislike butonunun hayata geçirileceğine bir işaret olabilir.

Bu güne kadar Facebook'ta bir paylaşımı beğenirsek “Like” butonunu kullanabiliyorduk. Beğenmezsek bunu hiç tepki vermeyerek gösteriyorduk. Ya da altına bir yorum yazıyorduk. Elbette bu yeterince sağlıklı değil. Çünkü paylaşımın çok fazla insana ulaşmama durumu söz konusu. Paylaşıma hiç tepki gelmediği için beğenilmemiş yorumları yapılabilir ama belki de gereken boyutta bir kitleye ulaşamadı.

Facebook'ta devrim niteliğinde bir güncelleme olabilir. Facebook'a beğenmedim butonu eklenebilir. Facebook'un kurucusu beğenmedim butonuyla ilgili çok talep geldiğini ve insanları haklı bulduğunu bu nedenle de beğenmedim butonuyla ilgili gelen kullanıcı taleplerini değerlendireceklerini dile getirdi.

Yakın zaman içinde Facebook'ta beğenmedim seçeneğini görebilirsiniz. Zaten Facebook'un da dikkat çeken bir yeniliğe ihtiyacı var. Yoksa kullanıcı kaybetmeye devam edecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top