0
Android işletim sistemli telefonlar için en sık kullanılan uygulamalardan birisi de müzik oynatıcılardır. Muhtemelen bir çoğunuz telefonunuzla birlikte gelen oynatıcıları kullanıyorsunuz. Peki daha iyilerinin olduğunu biliyor musunuz? Hem ses olarak hem de performans olarak sizlere daha detaylı ayrıntılar sunan ve daha iyi performans gösteren müzik oynatıcılardan bir kaçını yazımıza ekliyoruz.

Shuttle+ Music Player: Bu müzik çalar özellikle ekolayzer özelliğiyle ön plana çıkıyor. Gelişmiş 6 bant ekolayzer sistemiyle ve güçlendirilmiş bass özelliğiyle ses sistemine taktığınız zaman telefonunuza harika işler yaptıracak. Uygulamanın gece müzik dinlemeyi sevenler için uygu zamanlayıcısı, dosyaları rahat bulmak için dosya tarayıcısı ve gelişmiş widget özelliğiyle tercih edebileceğiniz bir uygulama. Google Play sayfası, Shuttle+ Music Player tam sürüm.


Player Pro Music Player: Tercih edebileceğiniz Android müzik çalarlardan birisi. Şarkılarınızı hızlı bir şekilde kategorilere ayıabiliyor ve istediğiniz şarkıyı hızlıca bulmanızı sağlıyor. Şarkıları, albüm , sanatçı, tarz, şarkı ve çalma listesi gibi kategorilere ayırabilirsiniz. Uygulamanın ayrıca video oynatabilme özelliği de var. En dikkat çeken özelliklerinden birisi ise sesli şarkı arama özelliğinin olması. Player Pro Music Player Google Play sayfası ve tam sürüm apksi.


Rocket Music Player Premium: En çok kullanılan Android müzik çalarlardan birisidir. Yine gelişmiş bant seçenekleri ve ekolayzeriyle ön plana çıkıyor. Albüm kapaklarıyla sizlere hoş bir görüntü sunuyor. Ayrıca albüm kapaklarını siz ayarlayabiliyorsunuz. Rocket Music Player Premium uygulamasının en dikkat çekici özelliklerinden birisi kilit ekranı widgetinin olması ayrıca bu widgetlerin 3 adet olması. İstediğinizi seçebilirsiniz. Rocket Music Player Premium tam sürüm apk...


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top