0
Samsung'un uzun zamandır tasarımı değişik cihazlar ürettiğini görüyoruz. Bunlara bir yenisinin daha ekleneceğinden eminiz. S serisine devam edecek olan Samsung, Galaxy 6 ile çığır açmak istiyor. Geçtiğimiz süre boyunca bir sürü metal kasa tasarım telefon piyasaya süren Samsung, metal kasa tasarımdan istediği verimi almış olacak ki metal kasa tasarıma devam ediyor. Galaxy S6'ya ait olduğu ileri sürülen metal kasa fotoğrafları internette yayınlandı. Kontrol edin.

Galaxy S5 ile hayal kırıklığına uğrayarak Galaxy Alpha ile tasarım değişikliğine giden Samsung metal kasa lı telefonlar üretmeye başladı. Galaxy 6 ile metal kasalı telefonların amiral gemisini inşa etmesi beklenen Samsung'un Galaxy 6'sına ait olduğu söylenen metal kasasının fotoğrafları internete sızdı.

Sızan görüntülerede bir telefona ait olduğu görülen bir tış çerçeve görülüyor. Çerçevenin metal olduğu çok açık. Tasarımı hoş ve sağlam bir Galaxy S6 düşünün. Sizce de tutmaz mı? Yazının bu kısmından sonra Galaxy 6'nın kasasını görebilirsiniz.




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top