0
Geniş ekranda bir şeyler izlemenin yeri başkadır. Sinema salonlarında bulabildiğimiz bu izleme zevkini artık televizyon izlerken de bulabiliyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle artık evlerimizde bile geniş ekranda sinema ya da dizi keyfi yaşayabiliyoruz. Bunun yanı sıra dışarıya çıktığımızda gittiğimiz mekanlarda da geniş ekranda maç ve müzik keyfi bulmak mümkün. Özellikle maçlar geniş ekranda daha heyecanlı ve gerçekçi olmaktadır. İşletmeler için son derece avantajlı bir uygulama olan bu hizmetleri birçok uydu alıcısı hizmet sağlayıcılarından bulmak mümkün. Ancak doğru bir uydu hizmeti sağlayıcısından faydalanmak işletmelerin geleceği açısından son derece önemlidir. Bunun için D-smart’ı sizlere öneriyoruz. İşyerinize Dsmart Ticari almak istiyorsanız, d-smart’ın size özel kampanya ve paketlerini kendi web sitesinden takip edebilirsiniz. İşletmelere özel kampanyaları ve hizmetleriyle D-smart kanalları mekanınız da fark yaratacak. D-smart ticari anlaşmaları içkili ve içkisiz mekanlara göre farklı fiyat seçenekleri ile işletmelerin hizmetine sunulmaktadır.
Televizyonun olmadığı bir yer bulmak artık neredeyse imkansız görünüyor. İnsanların iletişim ve eğlence aracı olan televizyonlar, işletmeler ve işyerleri için de büyük önem taşıyor. Toplu alanlar için daha çok tercih edilen uydu alıcılarındaki en iyi tercih, D-smart. Farklı kanal ve program seçenekleri sayesinde D-smart herkesin ihtiyacına cevap veriyor. Birbirinden farklı konseptlere hitap eden işletmeler için D-smart’ın içeriği oldukça uygundur. Kampanyanın içeriğinde yer alan spor, kültür, yaşam, moda, sanat ya da çocuk gibi kategorilerle işletmelerin farklı müşteri profiline hitap edebiliyor. İşletmeler için oldukça avantajlı bir kampanya olan D-smart ticari sezonluk bir sözleşmedir. Ayrıca Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Siirt, Adıyaman, Mardin, Kilis, Şirnak, Malatya, Van, Elazığ, Erzurum, Muş, Ağrı, Erzincan, Bingöl, Iğdır, Kars, Hakkari, Bitlis, Ardahan ve Tunceli illerine belirlenen fiyatlar üzerinden % 12 indirim uygulanacaktır. Eğer işletmeler bu sözleşmeye ek olarak bir yıllık sınırsız internet hizmeti de almak isterlerse internet için % 50 özel indirimden yararlanabilecekler. Bu avantajlar pek çok işletmeyi D-Smart’ı seçmeye yönlendirecektir.

Türkiye’deki tüm işletmeler için doğru ve avantajlı bir hizmet olan D-smart kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, www.yeniabonelik.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top