0
Oppo'nun uzun süredir üstünde çalıştığı telefonu N3 sonunda resmi olarak hayat buldu. Oppo'nun bu yeni nesil cihazının en önemli özelliği dönen kamerasının olması. Telefonda tek bir kamera bulunuyor. Çok özellikli bu kamera hem arka hem de ön kamera olarak kullanılabiliyor. Cihazın kamerası 206 derece dönüş yapabiliyor.

Kamerası 16MP olan Oppo N3 maliyetten tasarruf ederek bir mühendislik harikası gerçekleştirmiş. İki kamera yerine yüksek çözünürlüklü tek kamera kullanılmış. Bu kamerayla hem normal fotoğraflar çekebilirsiniz hem de özçekim yapabilirsiniz. Bu teknoloji 16MP ön kamerası olan ilk telefonu da bizlere sunuyor. Özçekimler artık daha güzel olacak.

Telefonda 2.5GHz Snapdragon 801AC işlemci bulunuyor.2Gb ram'e sahip cihazın dahili depolaması ise 32 Gb olarak belirlenmiş. Cihazın en dikkat çekici özelliklerinden birisi bahsettiğimiz gibi kamerası. 16MP kamera 4K kayıt yapabiliyor.

Bu özelliklere pil mi dayanır diyenlere cihazın 3000mAh pili olduğunu ve son teknoloji VOOC'u kullandığını belirtelim. Zira telefon yarım saatte telefon neredesye tamamen şarj olabiliyor. Peki fiyat nedir? Oppo N3 649$'dan satılacak.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top