0
Android kullanıcıları için bütün uygulamaların önemi büyük ama bazıları için oyunlar ayrı bir önemli. Bu yazımızda kendi oyunculuğunuzu ve oynadığınız oyunları daha güzel, daha eğlenceli ve rekabet dolu bir ortama nasıl taşırsınız, arkadaşlarınızla nasıl rekabet edersiniz, sizin gibi aynı oyunu oynayan insanlarla tanışıp oynayacak yeni oyunları çok basit bir şekilde nasıl bulursunuz bundan bahsedeceğiz. Bunun için sizlere tanıtacağımız harika bir Android uygulaması var.

Google Play Oyunlar Android uygulaması Google'ın kendi uygulaması olup sizin bütün oyunculuk kariyerinizi tek bir yerden takip etmenizi sağlıyor. Ayrıca Android üzerinden oynadığınız oyunlara her zaman bütün cihazlardan kaldığınız yerden devam etmenize imkan veriyor.

En önemli ve sevilen özelliklerinden birisi ise arkadaşlarınızla rekabet edebiliyor olmanız. Google Play Oyunlar uygulamasında harika bir sıralama mevcut. Ayrıca uygulamanın kendi içerisinde bulunan başarı sistemi sayesinde görevlerinizi tamamlayıp ödüller kazanmak ve daha yüksek tecrübeyle daha üst sıralarda yer almak mümkün.

Uygulamanın getirdiği önemli diğer yeniliklerden birisi, arkadaşlarınızla çok oyunculu veya sıralı maçlar yapabiliyor olmanız. Bununla birlikte bir veya birden çok oyunda kendi sıralamanızı arkadaşlarınızla karşılaştırabiliyorsunuz. Uygulama oynadığınız oyunlarla benzer kategoride ya da sevebileceğiniz oyunları sizlere öneriyor. Daha çok oyun ve daha çok oyuncu ile tanışma imkanınız oluyor. Google Play Oyunlar uygulamasının apksi burada... Google Play sayfası burada.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top