0
Microsoft'un uzun zamandır gerçekleştirmeyi planladığı şey gerçek oluyor. İlk Microsoft markalı cihaz geliyor. Sızan detaylara göre telefon 11 Kasım günü tanıtılacak. Görsellere bakıldığında cihazın arkasında ve önünde Microsoft logosu görülebiliyor. Elbette resmi bir açıklama geldiğinde daha fazla detay öğreneceğiz. Görsellerin gerçek olmama ihtimali de söz konusu ama düşük bir ihtimal.

Cihazın adının Lumia 535 olduğu söyleniyor. Cihaz qHD ekrana sahip olacak yani çözünürlük 540x960 olarak belirlenmiş ki giriş seviyesi telefonlara ait bir ekran boyutu olduğunu söylersek daha iyi fikir edinebilirsiniz. İşlemci olarak 1.2GHz Snapdragon 200 işlemci kullanılmış. Bununla birlikte cihazda 1Gb ram bulunuyor. Ayrıca 8Gb dahili bellek olacağı da söyleniyor.

Microsoft Lumia 535 cihazında ön kamera 3MP olurken arka kameranın 5MP olacağı sızan bilgiler arasında. Cihazın pili 1900mAh olacak ve özelliklerle pili karşılaştırdığınızda yüksek pil perfromansı alacağınızdan emin olabilirsiniz. Cihaz 11'inde tanıtılacak ve tanıtımda 7 adet farklı rengin gösterileceği söyleniyor. Gerçekten ilginç bir cihaz bekliyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top