0
Apple iOS 8'i kullanıma sundu. Elbette meraklıları hemen güncellemeyi yaptı. Güncellemeyi iPhone 4S ve üzeri cihazlar alıyor. Yeni çıkacak olan iPhone 6 modelleri ön yüklü olarak gelecek. Diğer modeller güncellemeyi şimdi yapabilirler ama acele edilmemesi gerekiyor. Apple'ın her sene yeni bir işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıktığını biliyoruz. O günleri hatırlayalım ve güncelleme için acele etmeyelim.

Geçtiğimiz sene iOS 7 güncellemesi inanılmaz problemli olmuştu. İnsanlar bu kadar sorunlu bir işletim sistemi olur mu yorumlarını bütün mecralarda paylaştı. Herkes önceki sürüme geri dönmeye çalışınca Apple, önceki sürüm dosyalarını sunucusundan kaldırdı. Daha sonra gelen güncellemelerle iOS 7 düzeltilse de insanlar çok çekti. Apple her sene bunu yapıyor. Bizce iOS 8 güncellemesi için acele etmeyin. Zaten güncellemeyi yapanlardan da raporlar gelmeye başladı.

IOS 8 güncellemesini yapan iPhone 4Slerde inanılmaz bir yavaşlık söz konusu. Örneğin safari uygulamasının açılışı 2.16 saniye sürüyor. Bu önceki sürümdeki hızın neredeyse iki katı. Kamera açılışı yavaşlıyor, ayarlara girmek bile yavaşlıyor. Apple'ın iOS 8'i 4S modeline hiç iyi gelmiyor. Diğer modellerdeki durum hakkında bilgi geldikçe paylaşım yapacağız. Güncelleme konusunda acele etmeyin.
Iphone 6 Plus – Galaxy Note 4 karşılaştırması


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top