0
Google'ın beklenen büyük etkinliği için davetiyeler gönderildi. Google I/O'da duyurulan telefon Android One için tanıtım günü olarak 15 Eylül tarihi seçilmiş. Davetiyler internette görüntülendi. Hindistan'da gerçekleşecek olan etkinlik için çok fazla söylenecek bir şey yok.

Android One, Google I/O etkinliğinde duyurulduğunda ortaklar olarak Karbonn, Micromax ve Spice olarak açıklanmıştı. Ortaklarda herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Android One hakkında çok fazla detay alamadık. Bunun sebebinin giriş seviyesi cihaz olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Zaten etkinliğin Hindistan'da yapılmasının en önemli sebebi de bu. Giriş seviyesi, ucuz bir telefon olması.

Android One gelişmekte olan ülkelere satılacak. Google, pazarın büyüklüğünü farkederek Android One ile Hindistan'dan piyasaya girecek. Ucuz Androidli cihazları, alım gücü düşü ülkelerde piyasaya sürecek olan Google, Firefox OS'un önüne en büyük engel olacak. Bildiğiniz gibi Mozilla'da ürettiği ucuz Firefox OS'lu cihazlarla gelişmekte olan ülkelerde pazar payını arttırmaya çalışıyor. Bakalım tanıtım gününe kadar Android Onela ilgili daha neler öğreneceğiz?
iPhone sahipleri zengin

Android One tanıtım davetiyeleri gönderildi

İlgili - NDTV Gatgets

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top