0
Amerika'da yapılan çok gereksiz bir araştırma neticesinde iPhone kullanıcılarının daha zengin olduğu ortaya çıktı. Araştırmanın asıl amacı Android ve iPhone arasındaki rekabete yeni bir boyut kazandırmak. ComScore araştırmasına göre iPhone kullanıcıları Android kullanıcılarından %40 daha zengin. Araştırma sadeec Amerika'yı kapsıyor.

Bu araştırma prestij tartışmalarına da son veriyor. Zira her zaman iPhone'un prestij kazandırdığı söylenip durur. Bu araştırma konuyla ilgili kanıt niteliğinde sonuçlar içeriyor. Araştırma sonucuna göre iPhone kullanıcıları yılda ortalama 85 bin dolar kazanıyor. Android kullanıcıları ise ylda ortalama 61 bin dolar kazanıyor.

Apple'ın cihazları normalin üstünde pahalı olarak nitelendirilebilecek cihazlar. Daha iyi donanım ve diğer özelliklere sahip bir Android cihazı daha ucuza alabiliyorsunuz. Daha kötü olmasına rağmen pahalı ürün aldığınızda ise bu prestij sayılıyor. Ayrıca insanların telefonla gelecek prestije pek önem vermediğini de Çinli telefon üreticileri kanıtlıyor. Zira ucuz ama yüksek performanslı telefonların son zamanlarda moda olduğunu söylemek gerekiyor. Son olarak söylemek gerekir ki Apple'ın yakın geçmişte iPhone 5C isimli ucuz dediği cihazları piyasaya sürdüğünü hatırlatalım.
Turkcell engelli paketi destek tarifesi

iPhone sahipleri zengin

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top