0
Android cihazında e-postalarını okumak isteyenler için harika alternatifler. En iyi ve en kullanışı Android için e-posta uygulamaları bu yazıda. Uygulamaları özellikle stabilite olarak değerlendireceğiz ve kesinlikle kullanıcı yorumlarıyla size yön vereceğiz. İşte Android için en iyi e-posta uygulamaları.

1 – Blue Mail: Özel olarak, Yahoo, hotmail, gmail gibi e-postalarınızı hızlı bir şekilde ekleyebileceğiniz gibi. Bunların arasında olmayan herhangi bir e-postanızı da basit bir şekilde ekleyebilirsiniz. Bu uygulama birden fazla hesabı aynı anda yönetmenize olanak tanıyor. “push” özelliği olan e-posta servislerinde gelen mailler anında telefonunuza yansıyor. “push” özelliği yoksa belirlediğiniz sürede uygulama kendisi mailleri kontrol ediyor. Modern arayüzüyle mutlaka denemeniz gereken bir uygulama. Buradan indirin.

Android için en iyi e-posta uygulamaları

2 – All e-mail Privders: Yine bütün maillerinizi aynı anda kontrol edebileceğiniz gelişmiş bir e-posta kontrol edicisi. 80'in üzerinde e-mail sağlayıcısından e-postanızı ekleyebileceğiniz bu uygulama gayet hızlı ve aynı anda bir çok mailinizi kullanmanızı sağlıyor. Bunun yanında kullanmadğınız mail uygulamalarınızı saklamanzıa olanak tanıyor. Buradan indirin.

Android için en iyi e-posta uygulamaları

3 – My e-mail: Arayüz olarak harika bir çözüm olan My e-mail, bütün e-maillerinizi ekleyebileceğiniz bir Android uygulaması. Özellikle hızlı ve gelişmiş bir uygulama arayanlar için ilk tercih olabilir. Bu uygulama ile istediğiniz kişiye hızlı şekilde mail gönderebileceksiniz. Kişi arama özelliği ile kişiyi arayın ve mailinizi gönderin. Mailinize eklediğiniz ya da size gelen mailde bulunan ekleride görüntüler. Buradan indirin.

Android için en iyi e-posta uygulamaları

Bu harika 3 mail uygulamasından birisini sizlere tavsiye ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top