0
Android cihazınızı kullandıkça önbelleği dolar. Her izlediğiniz video, her gezdiğiniz internet sayfası ve kullandığınız uygulamalar, cihazın önbelleğini doldurur. Bunun yanında dahili bellekte desoa bırakır. Bu gereklidir ve işin çalışma mantığıdır. Sizin yapmanız gereken ise bunları zaman zaman temizlemektir. Kısaca diyebiliriz ki bir uygulamayı kullandınız bir süre sonra bıraktınız, hatta kaldırdınız. Onun telefonunuzda yer alan dosyaları artık çöptür ve temizlenmelidir. Peki bunu nasıl yapacaksınız?

Clean Master Android uygulaması

Bu uygulama telefonunuzdaki çöp dosyaları tespit ederek silmenize imkan tanır. Telefonunuzu yavaşlatan sorunlara çözüm olur. Kullandığını uygulamaların oluşturduğu gereksiz dosyalar ve kirlettiği önbellek telefonunuzu her geçen gün daha da yavaşlatır. Clean Master Android Uygulaması temizlemenizi sağlar.

Gereksiz dosyaları silip önbelleği boşalttığı gibi zararlı dosyaları tarama özelliği de vardır. Telefonunuza zarar verebilecek uygulama ve dosyaları tarayarak tespit eder. Çok önemli bir gizlilik koruma aracıdır.

Kolay kullanılabilen bir uygulama yöneticisine dönüşebilir. Rootlu cihazlarda sistem uygulamalarını Clean Masterla kaldırabilirsiniz. Bununla birlikte telefonunuza en çok yük bindiren uygulamaları tespit eder. Onlardan kurtulmanızı sağlar.

Clean Master Android uygulaması teknik olarak telefonunuzu hızlandırmak için geliştirilmiş bir yazılımdır. Android cihazınız çok yavaşladıysa ve bu durum artık çekilmez hale geldiyse şimdi hızlandırın.

Buradan indirin.

Android cihazınızı hızlandırın, önbellek temizleme

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top