0
Son zamanlarda zor günler geçiren Crytekle ilgili haberler oyun dünyasının gündeminde. Crytek CEO'su Cevat Yerli'den hem kötü gidişe bir işaret hem de mevcut durumu değerlendirmek adına bazı açıklamalar geldi. Cevat Yerli'nin açıklamaları Xbox One'ı da kötüler nitelikte.

Cevat Yerli Xbox One satışlarından tam olarak memnun olmadıklarını vurguladı. Değerlendirmeyi Ryse üzerinden yapan Yerli, Microsoftla her zaman iyi ilişkiler geliştirmek için çabaladıklarını ve sorunların çözümü için neler yapabileceklerini sürekli görüştüklerini vurguladı. Herşeye rağmen Xbox One için Ryse satışlarından tam olarak memnun olmadıklarını vurgulayan Yerli, Ryse 2 ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Ryse 2 çıkacak mı?

Crytek CEO'su Cevat Yerli Xbox One satışlarından şikayet ederken Ryse 2 hakkında da yorum yaptı. Yerli'nin yorumları açıkcası bizi memnun etmedi. Çünkü Ryse 2 hakkında pekte olumlu şeyler söylemedi. Bunun en büyük nedeni de gelecek endişesi. Yine de umutluyuz çünkü Cevat Yerli Ryse 2 için “İptal edildi demiyoruz” şeklinde yorum yaptı. Yine de maddi açıdan kaygılar tayışan Crytek, Ryse 2 projesine hiç girişmeyebilir.

Konsol tavsiyesi

Bu haberi yapmamın tek nedeni konsol alırken dikkatli davranmanızı önermek. Elbette hem yeni nesil hem de şimdiki nesil konsollar için oyunlar çıkacak ama sizin tercihiniz ne olacak? Hiçbir oyun şirketi sorunlu bir konsol için oyun yazmaya kalkışmaz. Belki favori oyun serinizin bir sonraki sürümü konsol satışlarının düşüklüğü ve oyuncu azlığı nedeniyle çıkmayacak. En güzel örnekte Cevat Yerli'nin açıklamaları. Ryse 2'yle ilgili tedirgin olmalarının ve çıkacak açıklamasını yapamamalarının en önemli nedeni Xbox One'dır. Bu nedenle konsol tercihinizi yaparken dikkatli olun.
Xbox One oyunları ucuza satılacak

Crytek CEO'su Cevat Yerli Ryse Satışlarından Memnun Değil

İlgili - arstechnica

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top