0
Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox One pahalı bir fiyatla piyasaya çıkacak. Xbox One’ın fiyatı hakkında yayınladığımız yazımızı bu bağlantıdan okuyabilirsiniz. Xbox One’ın fiyatı bizi korkutmuştu. Kendisi bu denli pahalı ise acaba oyunları nasıl olur düşüncesine kapılmıştık. Ancak fazla evham yaptığımız bu haberle ortaya çıktı. 

xbox one'ın oyunları ucuza satılacak

Microsoft’un sözcülerinden alınan üstün körü açıklamalardan çıkan sonuçlara göre Xbox One’ın oyunları sandığımız kadar pahalı olmayacak. Oyun konsolunu aldıktan sonra her şey bitmiyor. Onun oyunlarını da almak gerekiyor. Onlar da pahalı olunca aldığımız bir iki oyunla bir yılı kapatıyoruz. Bu şekilde olması hiç hoş değil. 

Xbox One oyunları pahalı olmayacak. Yukarıda bahsettiğimiz gibi bir durum olsaydı o zaman kötü bir durum ortaya çıkardı. Sözcülerden gelen açıklamalara göre Xbox One oyunları Xboz 360’ınkiler gibi olacak. Oyunların ortalama fiyatı 59.99 olacak. Bu fiyatın çevresinde dolanan bir fiyatla oyunlar satışa sunulacak. 

İlk oyun piyasaya sürülene kadar bundan emin olamayız. Bu nedenle şimdilik beklemedeyiz. Önce Xbox One’ın kendisi tam anlamıyla piyasaya sürülsün de oyunları da o zaman piyasaya sürülecektir. Söylenenlerin doğru olmasını ümit ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top