0
Japonya'da alınan karar herkese örnek olmalı. Japonya, özellikle turistleri düşünerek bedava internet hizmeti sunmaya başladı. Özellikle toplu taşıma ve kalabalığın olduğu yerlerde ve ayrıca ülkeyi ziyaret eden turistlerin çok sık bulunduğu yerlere bedava internet erişimi getirildi.

İnternet, mobil usb modemlerle her yere götürülebilecek duruma gelse de yurtdışına çıkan biri için sıkıntı olmaya devam ediyor. Dolaşım ayarları, yurtdışı hizmeti vs işlemler hem işi uzatıyor hem de pahalılaştırıyor. Japonya turistlerin internet konusunda sıkıntı çekmemesi için bedava internet ağları kuruyor.

Bu haberi, dünyanın en pahalı internetini kullanan bir ülke olduğumuz için yaptık. Dünyanın bir çok yerinde (Amerika, Avrupa'nın bazı bölgeleri, Japonya) ücretsiz internet dağıtılırken, ülkemizde hizmet her geçen gün pahalılaşıyor. Bugün bir internet hizmeti için ortalama 60 TL ödeyen insanımız verilen hizmetten de hiç memnun değil. Sözleşmenin şartları da yerine getirilmiyor. Bu nedenle bu gibi örnekler hepimizi ilgilendiriyor.

Japonyadan Turistlere Önemli Hizmet

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top