0
Ülkemizde kısa zaman önce gereksiz yere kapatılan Twitter şimdi açılıyor mu? Hüseyin Çelik’ten gelen açıklamalar Twitter’ın açılma çalışmalarının sürdüğü yönünde, ancak bu işin hemen olmaı mümkün değil. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

Hüseyin Çelik Twitter ile görüşmeler yaptıklarını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini açıkladı. Gerçi olumsuz geçse de kimseyi pek ilgilendireceğini sanmıyorum. Çünkü girenler gayet başarılı bir şekilde yine Twitter’a girmeyi başarıyor. Siz de bilgisayardan Twitter’a girmek istiyorsanız bu bağlantıdaki yazımızı okuyabilirsiniz. Eğer Android’den Twitter’a giriyorsanız bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. 

Hüseyin Çelik’in açıklamalarından sonra Twitter’a tekrar nasıl engelsiz girebiliriz diyorsanızsize bir özet geçeyim. Önce Twitter ile görüşülecek ki bu safha tamamlanmış gibi bir şey. Ardından da Twitter bu işe onay verecek. Ancak bu ülkemizde bir ofis açınca olacak. Ülkemizde Twitter’ın hiç ofisi yok. ülkemize bir ofis açar açmaz Twitter’a erişim engelimiz kalkacak. Ancak TİB ve Türkiye’deki Twitter ofisi işleri beraber yürütecek. Paylaşımlar denetlenecek. Yasaklı girmek daha mantıklı gibi geliyor. 

Twitter ne zaman açılacak

Twitter’ı kapatanlar erişime ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi vermediler. Hiç fark etmez. Açılmasına pek de hevesli değiliz. Girmek isteyene her yer açıktır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top