0
Microsoft efsane oyunu Age Of Empires'i mobil versiyonda sunmaya hazırlanıyor. Oyunun yakın zaman içinde piyasada olması bekleniyor. Özellikle Age Of Empires 2 ile büyük başarı yakalayan Microsoft, Age Of Empires Online ile istediği başarıyı yakalamasa da son zamanlarda popüler olan mobil oyunlar sektöründen pay almayı umut ediyor.

Age Of Empires World Domination isimli mobil oyunun son baharda çıkması planlanıyor. Merak ettiğimiz ise hangi mobil platformlara çıkacağı. İlk önce Windows Phone uyumlu çıkacağı kesin; ama özellikle Android içinde çıkar mı çok merak ediyoruz. Mobil işletim sistemleri pazarında büyük rekabet sürerken uygulama mağazası rekabet için sıkça kullanılan bir yapıya sahip. Microsoft, başka platformlar için Age Of Empires World Domination'ı yayınlamayabilir.

Age Of Empires World Domination'ı geliştirecek şirket ise Klab Games olarak biliniyor. Grafik konusunda zaten Age Of Empires 2 mobil oyunlardan daha kalitesi bir halde olduğundan grafik konusunda da çok şey bekliyoruz.

mobil age of empires

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top