0
MMORPGlerin çoğunda suistimal edilen bir hata, eşya kopyalama, Elder Scrolls Online'da da yaşandı. Bir oyuncu durumu Reddit üzerinden paylaşınca guild bankaları kapatıldı. Hatanın eşyaların otomatik olarak guild bankalarına gitmesiyle ilgili olduğu açıklandı.

Guild bankası sistemi değişecek

Zenimax'tan yapılan açıklamaya göre hatanın neden kaynaklandığı bulundu ve çözüm üretildi. İlk güncellemeyle hata giderilecek. Oyuncular bundan sonra eşyaları direk olarak guild bankasına koyamayacak. Eşya ilk önce oyuncunun çantasında duracak ve oradan guild bankasına koyulacak. Güncelleme ne zaman gelecek ve guild bankaları ne zaman aktif olacak bilinmiyor.

Eşya kopyalama hatası

oyuncuların bildirdiğine göre hata çok basit bir şekilde gerçekleşiyor. Hatta hata için hiç Bir şey yapmanıza bile gerek yok. Sadece kopylananan eşyaları kullanıyorsunuz. Hatanın size düşen payı bu. Oyuncu şikayetlerinde dikka. Çekilen bir husus ise bu hata bir çok eşyanın değerini inanılmaz şekilde düşürdü. Zenimax'ın açıklamasına göre 1.04 yaması hatayı giderecek ama yama ne zaman yapılacak bilinmiyor.

elder scrolls online eşya kopyalama hatası

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top