0
Nokia’nın uzun zamandır gizliden gizliye reklamını yaptığı Nokia Normandy (X) bu ay sonunda yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılabilir. Birçok telefonun tanıtımının yapılacağı MWC 2014’ü sabırsızlıkla bekliyoruz. 

Nokia Normandy ile ilgili gelen son haberlerden üzücü bir haberi sizlere vermek istiyorum. Büyük ihtimalle Android’li Nokia’da Google Play olmayacak. App Store’dan bile daha çok sevilen Google Play mağazası galiba Nokia’nın Android cebinde olmayacak. Nokia kendine özel bazı uygulamaları cihazda ön yüklü olarak vereceğini duyurdu. Ayrıca Nokia Microsoft ile birlikte geliştirdiği kendi uygulama mağazasını kullanacak. Google Play’deki uygulamaları hiçbir mağazada bulamayız. Bu nedenle Nokia’nın Android’li cebinin en eksi tarafı bu olmuş. Belki de sırf bu nedenden dolayı satış rakamları bir nebze de olsa az olacak. 

Nokia Normandy

Nokia X’in MWC 2014’te tanıtılacağı sanılıyor. Bakalım sızıntı haberler doğru çıkacak mı? Android işletim sistemine sahip Nokia ile ilgili tüm haberlerimize bu bağlantıdan göz atabilirsiniz. Verdiğimiz bilgiler sizi tatmin edecektir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top