0
Daha önce sizlerle Android’li Nokia hakkında bir sürü haber paylaşmıştık. Hala da paylaşmaya devam ediyoruz. Paylaştığımız bilgiler direk olarak Nokia’dan, yani Microsoft’tan gelmese de Evleaks’a da bir parça güvenebiliriz. 

Daha önce sizlerle paylaştığımız Android’li Noki ahberleri arasında şunlar vardı. Android’li Nokia’nın ara yüzü. Ara yüzü bizim kullandığımız Samsung, LG, Sony gibi cihazlara benzemiyor. Aksine Windows Phone 8 işletim sisteminin ara yüzüne benziyordu. Bu oldukça dikkat çekmişti. O haberimize ve Android’li Nokia’nın ara yüzünü görmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Bundan başka Android’li Nokia’nın görsellerini de sizlerle paylaşmıştık. O haberlerimize de buradan, buradan ya da buradan bakabilirsiniz. 

androidli nokia haberleri

Size yeni gelen haberi sunmadan önce şundan bahsetmeliyim. Android’li Nokia piyasada Nokia Normandy olarak anılacaktı. Ancak son gelen haberde Nokia’nın piyasaya çıkartacağı Android’li cebin Nokia X olarak piyasaya çıkartacağı belirtildi. 

Bu açıklamaların hiçbiri resmi değildir. Açıklamalar sızan haberlerden derlediklerimizden ibarettir. Ancak bu doğru olmadığı anlamına da gelmez.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top