0
Bu güne kadar yapılmış en iyi Middle Earth oyunlarından biri olma iddiasıyla karşımıza çıkacak olan Shadow Of Mordor'un pre alfa için 8 dakikalık bir oynanış ve tanıtım videosu yayınlandı. Oyunun ilk aşamasına bile kaliteden ödün vermediği görülürken, hakkında da bir sürü söylenti çıktı bile.

Assassin's Creed'den alınmış iddiaları

Oynanış videosuna baktığınız zaman bu güne kadar oynadığınız bir çok oyunla benzerlik gösterdiğini ve benzer combat sistemine sahip olduğunu görmek mümkün. İddialar ya da daha doğrusu suçlamalar bunun da ilerisine gidiyor ve oyunun bazı özelliklerinin direk olarak kopyalandığı konuşuluyor. Hatta bazı iddialara bakacak olursanız, Assassin's Creed'den bazı kodların direk olarak kopyalandığı şeklinde suçlamalar yer alıyor. Bizim söyleyebileceğimiz ise gözle görülür bir benzerlik olduğu. Şunuda kendimize sormalıyız ki, günümüz teknolojisiyle yapılmış oyunlar birbirinden ne kadar farklı olabilirler ki?

Batman'dan esintiler

İddiaların bir kısmı ise Batman ile olan benzerlikleri hedef alarak yine çalıntı içeriğe dikkat çekiliyor. Bütün iddialar için tek söyleyebileceğimiz; benzerlik var ve oyun çok güzel. En azından “Orta Dünya” denilen hikayeyi size sonuna kadar kanlı şekilde yaşatabilecek. En çok alıntı söylentileri bu iki oyun için yapılmış. Bu nedenle yazımıza yansıttık. Yoksa iddiaların ayyuka çıktığı bir ortam mevcut.

Shadow Of Mordor'dan Kanlı Bir Sahne

Middle-earth: Shadow of Mordor hakkında

Oyunun hem eski hem de yeni nesil konsollar için geliştirildiğini söylemek gerekiyor. Bu nedenle geniş bir oyuncu kitlesine sahip olacaktır. Görüntü kalitesi ve oynanış olarak yeni nesil oyunların en iyilerinden diyebiliriz. En azından 8 dakikaya çok güzel görüntüler sızdırılmış. Warner Bros ile Monolith'in PC'nin elinden çıkan oyun'un oynanış videosunu yazımızın sonunda bulabilirsiniz.


İlgili – Shadow of Mordor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top