0
Nokia çift simli telefon çıkartmaya karar verdi. Samsung’un öncülüğünü yaptığı çift sim akıllı telefonları HTC ve Sony gibi markalar takip ediyor. Bu markalara şimdi bir yenisi daha eklendi. 

Çift hatlı Nokia Lumia

Nokia’nın daha önce çift simli bir cep çıkarttığına tanık olmadık. Özellikle akıllı telefonlarda hiç tanık olmadık. Ancak son gelen haberler tanık olacağımız şeylerin değişeceğini gösteriyor. Evleaks’dan gelen bilgilere göre Nokia, Lumia serisinden bir telefonu çift simli yapacak. Evleaks bunu bir görselle de destekledi. Telefonun kod adı Nokia Moneypenny olacakmış. Bu bize Lumia 630 ve Lumia 350 olarak yansıyacak. 

Çift hatlı Nokia Lumia

Evleaks’ın yayınladığı görselde çift sim göstergesi ve bu çift simin aynı anda 3G kullanabildiğini görüyoruz. Çift simli Nokia cep ya da cepler Nokia MixRadio, HERE Maps ve resmi Windows Phone Vine gibi uygulamalarla geliyor. Paylaşılan görüntünün piksel boyutları 480 x 854, ancak telefonun piksel boyutlarının 720 x 1280 olacağı söyleniyor. 

Resmi olarak telefonun ne zaman duyurulacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Nokia arayı fazla uzatmadan bu konuda bizleri bilgilendirecektir. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top