0
İOS 7’yi birkaç ay önce yeni çıkarttığı iPhone telefonlarla beraber çıkartan Apple şimdi de İOS 7.1’in peşinde. Telefonlarını mümkün olduğunca güncel tutan Apple İOS 7’de karşılaşılan hataları düzeltme amaçlı birçok güncelleme yayınladı. Öyle ki İOS 7.0.4 sürümüne kadar görmeniz mümkündür.

Apple tüm bu yaptığı güncellemelerin ardından şimdi de İOS 7.1 için 3 tane beta yayınladı. Peki, İOS 7.1’in final sürümü ne zaman yayınlanacak? Güvenilir bir kaynaktan gelen haberleri kullanarak sizlere bu konuda bilgi veriyoruz. İOS 7.1’in final sürümü 2014’ün Martına kadar gelmeyecek. Mart ayı gibi kıpırdanmaya başlayacak ve son olarak final sürümü yayınlanacak. Tabi bu sırada birkaç betayla da karşılaşmanız mümkündür. Apple her güncellemede bu şekilde ilerlemeyi kendine gelenek edinmiştir. Bu şekilde ilerlemesi sağlam adımlar atmasına vesile oluyor. Bu sayede yanlışları daha kısa sürede düzeltiyorlar ve daha sağlam bir işletim sistemine daha kısa sürede geçmiş oluyorsunuz.

3-4 ay sonra İOS 7.1’in işletim sistemine anca kavuşabileceğiz. Bekleyelim ve Apple marifetlerini ne derece kullanabilmiş görelim.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top