0
“Ne alaka” diyebilirsiniz; ama böyle bir gelişme yaşanıyor. İnternete sızan görsellere baktığınızda Blackberry işletim sisteminin 10.2.1 versiyonunda Google Play görüntülerinin yer aldığı görülüyor. Bu da aklımıza, şuan test aşamasında olan ve yakında yüklenecek olan Blackberry 10.2.1 versiyonunda Google Play desteği olabilir.

blackberry z10 google play

Android uygulamaları Blackberry'de nasıl çalışır?

Android'e özgü uygulamaların Blackberry'de nasıl çalışacağı konusu henüz açıklığa kavuşturulmuş değil; fakat çeşitli teknik işlemlerle başka işletim sistemlerine veya cihazlara ait uygulama ve verilerin başkasına aktarılabildiği ve sorunsuz kullanılabildiğini biliyoruz. Windows işletim sistemine ait bir programı bir tür geçiş arayüzüyle Mac işlketim sisteminde kullanmak gibi bir durum.

blackberry z10 google play

Balackberry'de son gelişmeler

Satışları ve pazar payı hızla düşen ve hala düşmeye devam eden Blackberry'de son zamanların en çok konuşulan konulardan bir tanesi elbette satış. Ortaklar hisseleri almak için ilgilendi, Facebook hisselerle ilgilenen bir diğer şirket oldu. Daha bilmediğimiz bir sürü girişim var; fakat şirket yabancıya gitmeyecek. Hisselerin büyük çoğunluğunu elinde bulunduran FairFax şirketin yönetiminde etkili olacak ve yatırımlarına devam edecek. Bildiğiniz gibi yaptığı son yatırımla FairFax, kuruldan şirketin CEO'sunu kovmasını istemiş ve bu istek gerçekleştirilmişti.

blackberry z10 google play

Blackberry Z10'da Google Play

İnternette yayınlanan bir kaç görüntüye baktığımızda Blackberry'nin popüler telefonlarından Z10'da Google'ın uygulama ve oyun mağazası Google Play'in görüntülendiğini görüyoruz. Konuyla ilgili şimdilik resmi bir açıklama ve daha fazla bir detay yok. Sizi en kısa zamanda bilgilendireceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top