0
Bu zamana kadar satın alınan Apple ürünlerinde mutlaka araya bir firma girmiştir. Doğrudan Apple’dan ürün satın alınmamıştır. Ancak artık bu değişti. Bu defa arada kimse olmadan direk olarak Apple’dan ürün satın alabileceğiz. Hem de online olarak. 

apple online alışveriş mağazası açıldı

Apple bu ürün satış şeklini Türkiye’de ilk defa uyguluyor. Arada bir aracı olmadığı zaman daha ucuz bir şekilde ürünü alabilirsiniz. Tabi bunun yanında Apple ürününüz arıza yaptığı zaman karşınızda direk olarak üretici firmayı alıyorsunuz. Bu da ayrı bir avantaj. Hem daha güvenilir bir şekilde internetten alışveriş yapmış da oluyorsunuz. Apple bu mağazayı bugün kullanıma sundu. 

Mağazada neler karşınıza çıkacak? 

Mağazada Apple ürünleri satılacak. Taksitli bir şekilde isteğinize bağlı olarak istediğiniz Apple ürününü satın alabilirsiniz. Apple bilgisayarlardan tutun, iPhone, iPad ve diğer Apple cihazlarını satın alabilirsiniz. 

Mağazadan alacağınız ürünler piyasadan daha ucuz. Çünkü muhatabınız Apple. Örneğin dışarda 3.000 küsür liraya satılan İPhone 5S’i bu mağazadan 2.000 küsür liraya almak mümkün. Arada aracı olmadığı zaman ucuza almanız çok doğal. Mağazaya ulaşmak için http://store.apple.com/tr bağlantısından faydalanabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top