0
Kanada’lı telefon üreticisi BlackBerry son yıllarda zarar etmeye başladı. Dokunmatik telefonlar piyasayı sardıktan sonra hala inatla klavyeli telefon üretmeye devam eden BlackBerry büyük hata yaptığını anladı, ancak çok geç. BlackBerry son olarak ful dokunmatik telefon üretmeye başlasa da bu düşüşün önüne geçemedi. Bakın bu düşüşten daha fazla darbe almak istemeyen BlackBerry ne yapmayı planlıyor? 


BlackBerry’i satın almak isteyen şirket hangisi? Çok yakından tanıdığımız bir şirket BlackBerry’i satın almak istiyor! Her gün sosyal ağını ziyaret ettiğimiz Facebook BlackBerry’i satın almak istiyor. Facebook’un bu işi yürütebilecek sermayesi bulunuyor. Ayrıca kendi telefonunu üretecek seviyeye de geldiği söyleniyor. Facebook bu defa gerçekten akıllıca bir iş yapıyor. 

Kanadalı şirketin sahipleri Mark Zuckerberg ve Facebook yöneticileriyle uzun uzun toplantılar yaptılar. Bu da gösteriyor ki yüksek ihtimalle BlackBerry Facebook’un olacak. Şu an için ne bir belge, ne de bir resmi açıklama bulunuyor. Ancak yakın zaman içinde yeni yeni haberler gelmeye başlayacaktır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top