0

Dr.Driving'te amacınız

Görevlerle, biraz yarış birazda parketme oyunu olan Dr. Driving'de görevlerle ilerliyor ve gelir elde ediyorsunuz. Trafikte bu oyunla çok eyleneceksiniz. Kalabalık bir trfaikte size verilen görevleri yaparak ilerliyorsunuz. Hiçbir yere çarpmamalı ve zamanında dönmelisiniz. Zamanında parketmeli ve tam yerine park etmelisiniz. Bu tip uğraşlar içinde olduğunuz Dr. Driving ile çok eğleneceksiniz.

drdrivingandroidyarisoyunutanitimi

Oyun mekanikleri

Oyun gerçekten akıcı ve tamamen kontrol sizde. Bu özelliği ile oyun ciddi manada zevk veriyor. Ekrana baktığımızda solda gaz ve fren sağda ise direksiyon bulunuyor. Sağ taraftan direksiyonu çevirirken soldan gaz ve frene hükmediyorsunuz. Oyunun mekanikleri oldukça gerçekçi. Sert bir direksiyon darbesiyle arabayı kaydırabileceğini gibi, sert bir frenlede kaydırıp kontrolü kaybedebilirsiniz. Kontroller gayet hassas.

Görünüş modları

Arabanızı nasıl görmek isterseniz o şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Bir çok yarış oyununda olduğu gibi arabayı nasıl göreceğinizi seçebiliyorsunuz. İsterseniz arabanın içinden tam şoförün bulunduğu yerden görevleri yapabilirsiniz ya da arabayı tepeden görerek daha rahat bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz.

drdrivingandroidyarisoyunutanitimi

Farklı araçlar

Dr.Driving'de farklı özelliklerde farklı araçları alabilirsiniz. Bunun için elbette ilk etapta belli bir miktar para toplamanız ve satın almanız gerekiyor. Bu da standart yarış oyunu modeli. Arabaların görünüşlerinin yanında hız ve yol tutuş durumları gibi çeşitli özellikleride değişiyor. Bu nedenle daha iyi araba için daha çok çalışmalı ve sorunsuz, trafikte ilerlemelisiniz.

Dr.Driving zaman

Oyunun olmazsa olmazlarından biri size tanınan başarı süresi. Her oyunda olduğu gibi Dr. Driving'de de görevlerinizi belli bir zaman içinde gerçekleştirmelisiniz. Yavaş giderek kazasız belasız gideceğiniz yere ulaşacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Gerektiği zamanlarda hız yapmalısınız.


Oyuncu yorumları

Dr.Driving oyununa baktığımız zaman kullanıcı yorumlarının gayet iyi olduğunu görüyoruz; fakat yine direk yıldızlara bakıp geçmeyin. Bazı yaşı kemale ermemiş ya da öyle davranan arkadaşlarımız tek yıldız vermişler; ama yorumlarında olumlu görüş bildirmişler. Sebep olarak ise yorumlarının üstte çıkmasını göstermişler. Neyse, genel olarak oyunculardan gelen geri bildirim olumlu.
Oyunu oynamak için Google Play Sayfasını ziayert edebilirsiniz.

İlgili - Naver

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top