0
Google'da güncelleme devam ediyor. Bir çok hizmetinde yeni değişikliklerini uygulayan Google, son olarak giriş ekranında çok önemli bir değişikliğe gitti. Google'ın giriş ekranı yeni güncellemeyle inanılmaz derecede sadeleşti.

Google güncelleme detayları

Google'ın giriş ekranı güncellemesi ile ilgili yaptığı bir kaç değişikliği size belirtelim. Giriş ekranı, tam ortaya alınmış. Bununla birlikte Google + profil resminiz ekranın ortasında yer alıyor. Ayrıca sitil olarakta giriş ekranı Google Plus'a benzetilmiş görünüyor. Giriş ekranında oval bir sitil dikkat çekiyor. Google göze hoş gelen bir yenilik yapmış görünüyor.

google giriş ekranı

Google'a hızlı girin

Google'ın en büyük yeniliklerinden biri ise sadece bir giriş ekranı yapmaya çalışması. Bu sayede, daha hızlı bir deneyim yaşayabileceksiniz. Giriş ekranında ayrıca tek bir hesapla bütün Google hizmetlerine erişebileceğiniz vurgulanıyor.

Gelişen rekabet ve Google

Google, şüphesiz bu güncellemeleri bütün hizmetlerinin birbirlerini desteklemesi için yapıyor. Hem stabilite hemde tam verim için Google adına bu şart. Fanatik Google kullanıcıları da bu durumdan oldukça memnun. Ayrıca artan rekabetide unutmamak lazım. Örneğin arama motoru konusunda Bing hala bazı bölgelerde Google'ı zorluyor. Bununla beraber en önemli hizmetlerden mail, Microsoft, Yahoo ve Google arasında büyük rekabet yaşanmasına neden oluyor. Ayrıca piyasaya en son giren Yandex, rakiplerini oldukça zorluyor. Yahoo'nun son aylarda ziyaretçi bakımından Amerika'da Google geçtiğini düşünürsek, Google'ın tahtının sallandığını söylemek doğru olacaktır. Bu güncellemelerin ne kadar gerekli olduğuda bu şekilde ortaya çıkıyor.

Güncelleme ne zaman yapılacak?

Güncelleme Amerika'da başladı ve insanlar artık, Google'a yeni giriş ekranından erişebiliyor. Ülkemizde bir çok kişi de bu güncellemeyi görmüş durumda. Bizde bunlardan biriyiz. Detayları ve Google güncellemelerini takip ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top