0
HTC One ile üst düzey pazara hitap eden şirket tekrar orta düzey telefon üretimine, bu sayede herkese katkı sağlamaya devam etmeye başladı. Bunun için piyasaya sürdüğü iki telefon Desire 300 ve Desire 601 hakkında Birkaç bilgi vereceğiz.Bu yeni telefonlara geçmeden önce HTC'nin Mavi One içi yaptığı bir açıklamayı size hatırlatmak isteriz. HTC One Blue bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak.

HTC Desire 300


Blinkfeed ile sosyal medyayla tam entegre çalışan harika bir giriş seviyesi Android cihazı denilebilir. 4.3” ekranı ile standartları yakalayabilmiş bir ucuz Android diyebiliriz. Bununla birlikte 1GHz işlemciye sahip olmasıda giriş seviye Android için önemli bir özellik. HTC Desire 300'ün Ekim ayında piyasaya sürüleceği biliniyor; fakat ne zaman ülkemize geleceği hatta gelip gelmeyeceği bile belli değil. Detayların açıklanmasını bekliyoruz.


HTC Desire 601


Orta seviye bir akıllı telefon olarak piysaya sürülecek Desire 601, içinde yer alan özellikleriyle göz dolduruyor. Bu özelliklerden en ilgi çekici olanları; HTC BlinkFeed, Video Önizlemeli HTC Zoe ve HTC BoomSound... HTC Desire 601'in 5MP bir kameraya sahip olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 4.5” ekrana sahip olacak telefon ayrıca kaliteli bir ekranla piyasaya sürülecek. QHD ekranla çıkacak olan Desire 601 çift çekirdek işlemcisi ile de performans konusunda sizi ileri taşıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top