0
Eğer Android işletim sistemli bir cihazınız yoksa bu yolu deneyerek bilgisayarınızı Android işletim sistemli yapabilirsiniz. Tabi ki Windows ya da bilgisayarınız hangi işletim sistemine sahipse onu tekrar kullanma şansınız var. Bizim anlatacağımız yöntemi flash bellekle gerçekleştireceksiniz. Flash belleği çıkarttığınız zaman her şey eski haline dönecek. 

Nasıl yaparsınız? 

İlk olarak PC markanızın bu işlemi destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Genelde birçok sistem bu işi destekler. Çünkü Android işletim sistemi pek bir donanım istemez. Bilgisayarınızın markasının uygun olup olmadığını bu bağlantıdaki listeden görebilirsiniz. 

Cihazınız uyumlu ise şimdi yapmanız gereken Android işletim sistemini indirmek. Bu işletim sistemi ortalama 200 MB boyutundadır. Bu da demek oluyor ki size 512 MB’lık bir USB bellek yetecek. Bu USB belleğin boyutu önemli değildir. Ancak sistemin hızlı çalışmasında USB belleğin hızı önemlidir. USB belleğe Android 2.2’den tutun da 4.3’e kadar istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz. İndirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Android işletim sistemini USB belleğe nasıl kurarsınız? 

Bunu yapmak için UNetbootin programından faydalanabilirsiniz. Bu program size Android işletim sistemini USB belleğe kurmanız için sonuna kadar yardımcı olacaktır. 

Siz de Android işletim sistemi diz üstü ya da masa üstü bilgisayarlarınızda deneyebilir, uygulamaya yükleyebilir, çalıştırabilir ve PC’nizi bir Android cep ya da tablet gibi kullanabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top