0
Bu yıl konsol pazarında oldukça çekişmeli bir hava seyrediyor. Bu çekişmeli hava Microsoft ve Sony arasında. İki dev şirket oyu konsollarının son hallerini piyasaya duyurdular. Fiyatlar açıklandı. Xbox One 499 dolar, Sony PS 4 399 dolardan satışa sunulacak. Microsoft da fiyatı düşürmeyecek. 

xbox one fiyatı düşmeyecek

Sony yeni oyun konsolu PS 4’ün fiyatını Microsoft’tan 100 dolar ucuza çekti. Sony’nin bu davranışının üstüne gözler Microsoft’a çevrildi. Ancak Microsoft’tan gelen açıklamaya göre fiyatlar düşmeyecek. Anlaşılan o ki Microsoft kendine çok güveniyor. Microsoft’un kendine güvendiğini ve neden fiyatları düşürmediğini şu açıklamadan anlıyoruz. Xbox ürün yöneticisi Marc Whitten Xbox One'ın fiyatını düşürme yönünde bir planlarının bulunmadığını açıkladı. Ayrıca Whitten Xbox One’da yaşayacağımız deneyimi başka hiçbir platformda yaşayamayacağımızı da vurguladı. Bu nedenle de Xbox One’ın fiyatı düşürülmeyecek. 

Bakalım Microsoft’un bu kendine güveni ona ne kazandıracak, ya da ne kaybettirecek? Bunu kısa zaman sonra hep beraber göreceğiz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top