0
Online yasal müzik dinleme konusunda rakiplerini korkutan servis Google Play Music duyuruld. Google'ın bu müzik servisinden ilk bilgiler, Google Android ve diğer bütün multimedya servislerini play.google.com adresinde toplayınca ortaya çıkmış ve insanların bu servis üzerinden istedikleri gibi müzik dinleyebilecekleri vurgulanmıştı. Bu söylenenlerin hepsi yapılan bir etkinlikle tanıtıldı.


Google Play Music All Access'in Warner Music Group, Universal Music Group ve Sony Music Entertainment ile anlaşması ve bu durumda içeriğini oldukça zengin kılıyor. Söylentilere göre, bu durumdan ünlü sosyal medya ağlarıyla beraber entegre çalışan ve yakın zamanda da ülkemizde bu sosyal medya ağlarıyla faliyete geçecek olan Spotify oldukça etikelenecek gibi görünüyor.


Google'ın müzik servisine Amerika'da yaşayanlar 9.99$ / Ay ödeyenler sınırsız müzik dinleme keyfini yaşayacak. İlk bir ay ücretsiz olan servise 30 Hazirana kadar kayıt yaptıranlar, hizmete 7.99$ / Ay ödeyerek indirimli erişecekler. Son zamanlarda online müzik dinleme konusunda piyasa geriliyor gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi Twitter benzer bir servisi çeşitli ülkelerde devreye soktu. Apple ise iRadio uygulamasıyla kullanıcılarını karşısına çıkmayı planlıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top