0
Tumblr yönetimi Yahoo'nun 1.1 milyar dolarlık teklifi için çok düşük dedi. Şirkete yakın kaynaklara göre ise bu teklif daha başlangıç. Yahoo eğer Tumblr'ı satın almak istiyorsa teklifi bir hayli arttırmak zorunda. Yahoo ile Tumblr arasındaki görüşmeler sürerken “Yahoo Tumblr'ı Satın Almak İstiyor” başlıklı yazımızda da belirttiğimiz üzere Yahoo!, Microsoft ve Facebook'unda Tumblr ile ilgilenmesinden ve teklif vererek fiyatı yükseltmesinden korkuyor. Kim bilir belki bu diğer şirketlerden biri Tumblr'ı satın alabilir; ama neyse ki konuşulanlar Yahoo'nun buna karşı önlem alan bir anlaşmayı Tumblr'la imzaladığını doğruluyor.

Söylenenlere göre 1.1 milyar dolar gibi bir rakamdan çok farklı bir rakamla Yahoo teklifte bulunmaz ise Tumblr yine teklifi reddedecek. Son Birkaç ay içinde Tumblr ile ilgilenen Birkaç şirketin olduğu herkes tarafından biliniyor. Bilinen diğer şey ise ilk teklifin Yahoo'dan geldiği. Yahoo son zamanlarda, şirkete farklı bir hava getiren CEO'su Marissa Mayer ile çok cesur adımlar atmaya hazırlanıyor.


Yahoo'nun Tumblr'ı satın alması sonucu çok büyük değişikliklere uyrayacağınıda söyleyenlerin sayısı arttı. Modası geçmiş teknoloji devi olarak anılan Yahoo, bu satın almayla birlikte gençleşecek gibi görünüyor. Yahoo'nun bütün girişimlerini takip ediyoruz. Bizimle takipte kalın.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top