0
Herkesin telefon tanıtımı olacak dediği tanıtım geldi geçti ama bizim Facebook'tan Davetiye yazımızda da söylediğimiz gibi bu bir telefon tanıtımı değildi. Günlerce verilen telefon özellikleri boşa çıktı. Zaten Facebook'tan yöneticilerin ve özellikle Mark Zuckerberg'in açıklamalarında da bu vardı; ama nedense insanlar Facebook'un kendilerini ters köşeye yatıracağını düşünmekten çok hoşlandılar.

Facebook Home sadece bir uygulama. Tanıtımı izlediyseniz bunu anlamışsınızdır. Birde tanıtım videosu var elbette. Yazımızın sonunda tanıtım videosunu bulabilirsiniz. Facebook Home 'a bir uygulama dedik ama bir uygulamadan daha detaylı bir proje oldığunu söylemekte fayda var. Özellikle bu uygulama ile yapabilecekleriniz çok diyebiliriz.

Facebook Home ile telefonunuzu neredeyse baştan düzenlemiş olacaksınız. Uygulama sayesinde herşeyiniz Facebook ile entegre olacak. Telefonunuzu ilk açtığınızda bu uygulamanın Widgetleriyle karşılacak ve Facebook'tan gelen herşeyi anında görebileceksiniz. Kısaca bu uygulama Facebook'u eviniz gibi yapmış diyebiliriz. Telefonunuzu gezerken son yüklenen arkadaş resimleriniz görebileceksinzi. Sürekli bildirimleri alacak ve herşeyden haberdar olacaksınız. Eğer sıklıkla Facebook kullanan biriyseniz mutlaka 12 Nisan'da yayınlanacak olan bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederiz.

 

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top