0
Apple'ın son zamanlarda üzerinde durduğu bir konu olan ucuz İphone konusu nihayet tam olarak gündeme geldi. Apple'ın açıklamasına göre ucuz İphone çok yakında ve daha düşük fiyatlarla bizlerle buluşacak. Birçok pazarı ele geçireceği düşünülen ucuz İphone plastik olduğu için bu kadar ucuz olduğu söyleniyor. Bunun yanında sınırlanan özellikler de yok değil. Pahalı olanlardan biraz daha özellikleri düşük ve küçük olacak. Ancak verilen para da zaten bunu gerektiriyor. 


Ucuz İphone ne zaman çıkacak sorularına yanıtımızı şimdi vereceğiz. Sizi fazla bekletmeyeceğini ilk olarak söyleyelim. Bu senenin sonunda ucuz İphone birçok pazarda bizlerle buluşacak. Özellikle Çin pazarını ele geçirmeyi planlayan Apple İphone 5 ile Çin pazarında büyük rekorlar kırmıştı. İphone 5 ilk çıktığı hafta Çin'de 2 milyon satmıştı. Bu kadar pahalı olmasına rağmen 2 milyon satışı yakalayabilen cihaz bakalım ucuz versiyonuyla ne yapacak? 

Ucuz İphone kaç para olacak sorusuna da şimdi cevap vermek istiyoruz. En önemli kısmı en sona bıraktık. Herkesin merak ettiği de fiyat konusu. Söylenene göre ucuz İphone 99 dolar ile 149 dolardan satışa sunulacak. Ülkemizde bu fiyat biraz daha artar. Vergilerden dolayı en pahalı ürünleri biz kullanıyoruz. Ancak size her zamankinden ucuza mal olacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top