0

Her hafta olduğu gibi bu hafta da geçen haftanın kısa bir değerlendirmesini yapacağız. Bu hafta değerlendirecğimiz konular arasında şunlar mevcut; Mobil kategoride Apple'ın hisselerinin düşüşünden bahsedeceğiz. Android kullanıcı rakam ve beklentilerine bakacağız. Yeni nesil iPad'den bahsedeceğiz. Kısaca HTC One'ın ertelenmesine değineceğiz. Sosyal medya kategorisinde ise bu hafta Twitter Music var. Blogger kullananlar için harika haber, Google + Yorumları Blogger'a eklendi. Geçen hafta Google'da ölenlerin sosyal medya hesaplarına ne olacağı sorunu hakkında bir çözüm geldi onun haberini tekrarlayacak ve size hatırlatacağız. Kısa kısa başlayalım.


Ölenlerin Sosyal Medya Hesapları Ne Olacak?


Google hayata veda etmiş kullanıcılarının sosyal medya hesaplarına ne olacağı konusu hakkında çözüm bulmuş. 3,6,9,12 ay sürelerden herhangi birini seçmeniz isteniyor. Ardından bu süre zarfından hesabınıza giriş yapmaz veya herhangi bir ayarı değiştirmezseniz hesabınız size bir SMS ile son kez hatırlatılıyor. Ardından ise içindeki bütün bilgilerle birlikte siliniyor. Bunu kullanmak için elbette ölmenize gerek yok. Eğer kullanmadığınız hesapların tamamen silinmesini istiyorsanızda bu ayarı kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi.


Google Plus Yorumları Blogger'da


Blogger kullananlar bilir sosyal medya hesaplarıyla yorum ilişkisi bizim için önemlidir. Biri yazınıza yorum yaparda aynı zamanda sosyal medyayda o yorumla birlikte yazı paylaşılırsa bu büyük kazanç sağlar. Google bu durumu kullanmak için Google + hesaplarıyla Blogger'ı entegre etti. Sizin de bir bloggerınız varsa detaylı bilgi alın. Nasıl yapılacağını öğrenin.


Twitter Music


Twitter'ın en son hizmeti Müzik bazı ülkelerde kullanıma açıldı. Ne yazıkki o ülkeler arasında şu an için bulunmuyoruz ama yakın zamanda ülkemizde de aktif olarak kullanılabilecek. Bununla beraber müzik servisinde bizi harika gelişmeler bekliyor. Şarkı satın alma, kim ne dinliyor öğrenme ve liste oluşturma gibi harika özellikler Twitter Music ile bizimle olacak. Detaylı bilgi alın.


Apple'ın Hisseleri Düşüyor


Mobil kategorideki ilk haberimiz Apple'ın hisselerinin düşüşüyle ilgili. Apple'ın bir tedarikçi şirketinden gelen açıklama ile hisseleri son 2 yılın en büyük düşüşünü yaşamasına neden oldu. En son 2011 yılında 400 doların altında bulunan hisseler, açıklama ile birlikte 398 dolara geriledi ve son derece kaygı verici bir noktaya geldi. Detaylı bilgi alın.


Androidden İyi Haberler Var


Google'dan gelen açıklamalar Android'in kullanım rakamlarını ortaya koyuyor. Yapılan açıklamalar Androidin şu an için 900 bin kullanıcıya sahip olduğunu gösteriyor. Bu rakam her geçen gün artıyor. 2 yıl içinde rakamın 2 milyar olması bekleniyor. Son zamanlarda Android'in iPhone'a olan üstünlüğüde konuşuluyordu. Detaylı bilgi alın.

Yeni Nesil iPad


Son zamanların en çok konuşulan haberlerinden biri yeni iPad ile ilgili. Gelen haberler iPad'in daha ince ve daha hafif olacağı yönünde. Biz analizciye göre ise rakamlar çok ilgin. İpad bir önceki sürümünden ne kadar ince ve ne kadar hafif olacak yüzdeleriyle görmek için detaylı bilgi alın.


HTC One Yine Ertelendi


Geçen haftanın en önemli konularından biri HTC One'ın yine bir erteleme yaşaması. Telefonu ön sipariş veren ABD müşterilerine gelen bir mail HTC One'ın yine ertelendiğini gösteriyor. Ertelenen modellerin kilitsiz 32 GB ve Geliştirici versiyonu 64 GB olduğu söyleniyor. Bununla birlikte müşteirlere hediye edilen bir kılıfta da ertelenme var. Detaylı bilgiyi alın.

Önümüzdeki pazar gününe kadar olan gelişmeleri derleyecek ve tekrar size sunacağız. Bizimle birlikte hiçbir önemli gelişmeyi kaçırmaycağınızdan emin olabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top