0
Rockstar Games'in en beğenilen oyunlarından olan La Noire birçok oyun severin ilgisini çekti. Bu oyun gizem dolu. Birçok insanın hayatında yaşamak istediği heyecanı sanal alemde o insana yaşatıyor. Birçok insan küçüklüğünde dedektif olmak istemiştir. Bu işler ilgi çekici gelmiştir. Ancak bu tip meslekleri yapmak isteyip yapamayanlar bu oyunla ellerinde çok güzel bir fırsat geçirdiler. 


La Noire oyununda dedektifsiniz. İlk olarak oyuna polis memuru rütbesiyle başlıyorsunuz. Sonralarında cinayetleri aydınlatarak rütbeniz yükseliyor. Çok seveceğiniz bir oyun. 

La Noire'de bir ortağınız var ve olaylara ikiniz bakıyorsunuz. Daha çok siz aktifsiniz. Oyun 1947 civarlarında geçiyor. Oldukça heyecanlı bir süreç olduğunu söyleyebilirim. La Noire için Türkçe yama bile yapmışlar. Bu çok yardımcı oluyor. Çünkü oyunda bazı yerleri okumanız gerekiyor. Yoksa oyunu ot gibi oynar ot gibi bitirmeye çalışırsınız. Bu nedenle oyuna bir Türkçe yama yapmalısınız. La Noire Türkçe yama indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Oyunda bir defteriniz var. Olaylardaki kanıtları, kişileri ve mekanları bu deftere kaydediyorsunuz. Daha sonra kaydettiğiniz bilgileri kullanarak soruşturma yapıyorsunuz. Oyunda kişileri sorguya çekerken onların jest, mimik ve hareketlerine bakarak yalan söyleyip söylemediklerine karar veriyorsunuz. Eğer doğru karar vermezseniz soruşturmanız farklı yerlere çıkıyor ve suçu işleyeni bulamıyorsunuz. 

Oyun, indirilmeye değer bir oyun. Sitemizi takip ederk La Noire ve bunun gibi oyunları sitemizden takip edebilir, incelenmesini istediğiniz oyunları yorum atarak bizlerden istekte bulunabilirsiniz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top