1
Son zamanların en iyi MMOTPS oyunlarından biri Defiance ile ilgili birkaç tanıtım yazısı yazmıştık. Defiance ile ilgili tanıtım yazılarımıza “Defiance Tanıtım Serisi” linkinden erişebilirsiniz. Bu yazımızda Defiance oyununu nasıl ve nerden satın alacağımızı göreceğiz.



Televizyon dizisi ile birlikte süren Defiance oyunu bir çok kişinin ilgisini çekti. Hem pvp hem de pve içerikleriyle çok değişik bir tarz yaratmayı başaran Defiance'ı en hızlı ve basit bir şekilde alabileceğimiz yer elbette ki Steam. Bunun için ilk önce bir Steam hesabı almanız gerekiyor.

Steam Hesabı Nasıl Alınır?


İlk önce SteamWeb Sayfası'nı ziyaret edin. Daha sonra görselde de gördüğünüz üzere sağ üst köşedeki butondan Steam'ı indirin. İndirme işlemi sürerken yine aynı bölgedeki “Giriş” linkine tıklayıp açılan sayfada Steam'e Katıl butonuna tıklayın.

Defiance Satın Almak


Bu şekilde üyelik işlemlerinizi tamamladıktan ve inen Steam programını kurduktan sonra programdan giriş yapıp Defiance şeklinde aratabilirsiniz. Web sayfasından “SteamDefaince Satın Al” linkine tıklayarak direk Deiance sayfasına ulaşıp satın alabilirsiniz. Görselde de göreceğiniz üzere birden fazla versiyon mevcut. Bunların kendi aralarında farkları var. O farklar şuadreste ayrıntılı şekilde yer alıyor.


Diğer satın alma seçenekleri...


Defiance'ı başka şekillerde satın almakta mümkün. İlk etapta Defiance'ın kendis sitesine gidiyoruz. Burda 3 çeşit oyun var. PC, PS ve XBOX için. Hangisini almak istiyorsanız o sekmeye gelin ve “Buy Now” butonuna tıklayın. Burda yukarda da bahsettiğimiz gibi versiyonlar arası fiyat farkı ve diğer farklarıda açıkça görebilirsiniz. 


Görselde de gördüğünüz gibi nerden satın almak istiyorsanız o siteye tıklayarak gidebilir ve üye olduktan sonra satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


Hala Defiance satın alamadıysanız lütfen yorum yaparak bizden yardım isteyin. Nerden almak istediğiniz göre size özel olarak yardım edebiliriz.

İlgili – Steam, Defiance


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Defiance'da çok büyük indirimler yaşandı. Bu içerikteki görsellerde gördüğünüz fiyatlar güncelliğini yitirdi. Şu sıralar Defiance'ı kendi internet sitesi üzerinden ve Steam üzerinden 9.99 dolara satın alabiliyorsunuz. Season Pass ise yine aynı fiyata. 40 Dolar. Bunun yanında DLC'de tek başına 9.99 dolara satılıyor. DLC'yi satın almadan oyun oyunu oynamaya devam edebilirsiniz...

    YanıtlaSil

 
tic
Top