0
Microsoft'un başka geliştiricilerle çalışarak geliştirdiği ve yakın zaman içinde piyasada olacağı söylenen Android uygulaması çok ilginç işlere imza atacak gibi görünüyor. Microsoft rekabeti farklı yöntemlerle sürdürecek gibi görünüyor. Bahsettiğimiz uygulama sayesinde telefonunuzda yüklü olan bir Android uygulamasını Windows Phone versiyonunu keşfedebiliyorsunuz.

Gelen bilgilere göre bu uygulamanın işleyişi şu şekilde olacak. Uygulamayı yüklediğiniz zaman uygulama telefonunuzda yüklü olan Android uygulamalarının bilgilerini Microsoft serverlarına gönderiyor. Daha sonra otomatik olarak bu uygulamalar Windows Phone sürümleriyle değiştiriliyor.

Quixey uygulama arama motoru sayesinde gerçekleştirilen bu uygulama Android uygulamalarıyla eşdeğer Windows Phone uygulamalarını buluyor. Daha sonra telefonunuzdaki ile değiştiriyor. Burda düşünmemiz gereken iki durum mevcut, Windows Phone'un Android uygulamalarıyla eş değer kaç tane uygulaması var? Google bu uygulamaya Google Play'de izin verecek mi? Gelişmeleri takip ediyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top