0
İnternette dolaştığımız zamanlarda karşımıza pat diye bir ekran gelir. O ekranda der ki, “bu siteye erişim mahkeme kararıyla yasaklanmıştır”. İşte tam olarak karşınıza çıkan metin bu. Bu nedenle bazen bu durum sinirimizi bozabilir. Bu duruma bir çözüm getirmek şart. Bunun bir çözümü var. Size önereceğim program ile istediğiniz siteye istediğiniz zaman erişebilirsiniz. 

Hotspot Shield. Bu programın adını duymuşsunuzdur. Yoğun reklam bu program için yapılıyor. Bu programı internetten indirip kurmanız yeterli. Ancak bedava sürümünü kullanabilirsiniz. İnternetten ful sürümünü de indirebilirsiniz. Ancak programa key satın almak zorunda kaırsınız. Pro kullanmak için biraz paraya kıyıp programı satın alıyorsunuz. Tabi ücretli versiyon her zaman daha iyi olacaktır. Bedava sürümde kimi özellikler kısıtlı olarak bizlere sunuluyor. Ancak programın da hiç masrafa girmeden temel özelliklerini kullanabiliyoruz. 
Programı internetten herhangi bir siteye girerek indirebilirsiniz. Çünkü çok yaygın olarak kullanılan bir programdır. Bulmanız bu nedenle çok kolay olacak.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top