0
Yahoo, Google'dan transfer edilen yeni CEO'su ile birlikte değişmeye'de başladı. Yahoo'nun yeni CEO'su Marrisa Mayer ilk olarak çalışanlarını düşündü ve onlar için yenilikler getirmeye başladı. İlk yeniliklerden biri ise bedava yiyecek. Yahoo çalışanları merkez binadaki kafeden artık bedava yiyecek. Bu değişimin çalışanlar arasında olumlu yorumlandığı konuşuluyor.

Yahoo'nun uzun süredir kötüye gittiğini biliyoruz. Bu haberler küçük değişimler olarak görülsede çalışanlar için iyi olacağı kesin. Yapılan haberlere göre yeni CEO'nun çalışanlar için başka yenilikleri de olacak. Çalışanların motivasyonunu yükseltmek adına olumlu adımlar atan Yahoo bunun meyvesini kısa zamanda alacaktır diye düşünüyoruz.

Yakın zamanda hayata geçecek olan diğer yeniliklerle birlikte çalışanların işe daha olumlu bakmaları ve daha motivasyonlu çalışmaları sağlanacak. Çalışanların rahat etmeleri ve takım çalışmasına katılmaları için her türlü değişikliği yapacakları konuşulan haberlerde Yahoo Mail ve Flicker için yapılacak yeniliklerde konuşuluyor. Diğer teknolojilerin de ve ürün fiyatlarında da değişmeler olacağı en çok konuşulanlar arasında. Bakalım Yahoo saplandığı bataklıktan yapılan bu yenilikler sayesinde çıkabilecek mi...

Yorum Gönder

 
tic
Top