0

Uzaydan ve daha gelişmiş bir toplumdan dünyaya gelen bir insan. Gezegeninde problemler yaşamış ve son anda kaçmayı başarmış. Uzayda ilerlerken gemisinde daha sonra başına bela olacak bir sorun çıkınca onu düzeltmek için dünyada biraz kalması gerekir. Gemideki sorun nedeniyle komutanı ölür ve yanlız kalır. Kurtarma çağrısını açarak bahsettiğimiz sorunu halletmeye çalışır.

Harika bir aksiyon ve bilim kurgu filmi sizi bekliyor. Dünyada geçen zamana bakarsanız pek bilim kurgu öğrelerine sahip olmasada sizden o hissi asla eksik etmiyor diyebiliriz. Dünyalıların güvenini kazanmak ve onlarında başına bela olan bu yırtıcı sorunla hep beraber başetmek için hiç bir fırsatı kaçırmayan bu Outlander sorunu çözmek için her yolu deneyecektir. Umarım biraz gizli kapaklı konuşmam sizin için sorun değildir. Filmden detay vermek istemiyorum.

Outlander filmini Dirk Blackman ve Howard McCain yazdılar. Howard McCain filmi yöneten kişi. Oyunculara gelecek olursak, geçen sene ilk sezonu yayınlanmaya başlayan ve bu sene ilk sezonu biten Person Of İnterest'in yetenekli başrolü Jim Caviezel Outlander yani Kainan rolüyle karşımıza çıkıyor ve harika performansı ile göz dolduruyor. Yine değerli oyunculardan Sophia Myles Outlander filminde karşımıza Freya olarak çıkıyor. Spooks'un bir çok bölümünde yer alan Myles Underworld filmi serisinde de rol aldı. Outlander Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders ve Ron Perlman gibi oyuncularla da harika bir havaya bürünmüş.

IMDb verilerine göre şu an için 35 bin kullanıcıdan 101 kritik oyla 6.3 puan almayı başaran Outlander benden 9 puan alıyor. Asla bol keseden puan verdiğimi düşünmüyorum. Başrolün yeteneği, senaryonun kalitesi ve diğer oyuncuların filme katkısıyla 6.3 puandan daha fazla hakettiğini düşünüyorum. Ayrıca filmde yer alan bazı eğlenceli sahnelerinde sizi hoş tutmaya yeterli olduğu görüşündeyim. Harika bir bilim kurgu, aksiyon filmi sizi bekliyor.

Yorum Gönder

 
tic
Top