0
Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter’da her gün milyarlarca ileti paylaşılıyor. Bir sürü kullanıcının attığı twitler, Twitter’da kayıtlı. Ancak biz onları sonradan bulmada zorluk çekiyoruz. Hatta bulamıyoruz diyebilirim. Bu sebepten dolayı, twitter bir karar aldı. Aldığı karar şöyle: Artık twitlerimiz bize bir dosya halinde sunulacak. Böylece twitlerimize ulaşmamız daha kolay olacak.

Twitter CEO’su Dick Costolo New York Times ile yaptığı röportajda yakında twitlerin dosya halinde indirilmeye sunulacağını açıkladı. Consolo “Kullanıcıların bütün tweetlerine ulaşabileceği bir araç üzerinde çalışıyoruz. Yakında bütün tweetlerinize tek bir dosya içinde kolayca ulaşabileceksiniz.” dedi.

Normalde böyle bir özellik Twitter’da mevcut değil. Ancak çok yakında bizleri bulacak olan bu özellik bir çok kişinin tweet arşivi oluşturabilmesini sağlayacak. Bu özellik ile bir sürü tweet görebiliriz ama hepsini göremeyiz. Buna bir sınır getirmişler. Belli bir yerden sonra göremiyorsunuz. Tweetlerinizi depolayın. Size kocaman bir hatıra kalsın.

Yorum Gönder

 
tic
Top