0
Dünyanın en iyi telefonu olarak lanse edilen Galaxy S6 Edge'in neye benzediğini, nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz? En hızlı telefon olmasının yanında tasarım konusunda da harikalar yaratacağını düşündüğümüz Galaxy S6 Edge'in bir görseli T-Mobile tarafından yayınlandı. Görselde telefon tasarımı tam olarak görülmese de tanıtılır tanıtılmaz inanılmaz ilgi çekeceği çok belli.

Galaxy S6 Edge kavisli ekranla gelecek. Note Edge'de olduğu gibi yan taraflar farklı bir ekran olarak gelecek. Galaxy S6 iki farklı ekran olarak karşımıza çıkacak. Yani telefonda birbirinden bağımsız tam 3 farklı ekran olacak. İki yan tarafın kavisli olmasının sebebi daha kullanışlı bir telefon tasarlamanın yanında sağ elini kullananlarla birlikte sol elini kullananları da düşünmelerinden kaynaklanıyor.

Galaxy S6 Edge'in Galaxy S6 ile birlikte Mobil Dünya Kongresinde tanıtılması bekleniyor. Çok fazla bir zaman kalmadı, zaten bu görseller de bu nedenle internette yayınlanıyor. O güne kadar daha bir çok sızıntı göreceğimizden eminiz. Bizi takip etmeye devam edin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top