0
Dünyanın en kötü buna rağmen en pahalı internetini kullanmaktan bıkan sayın okuyucular. Resmi ağızdan yapılan açıklamay göre internet fiyatlarında önümüzdeki dönemlerde indirime gidilecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan bir programda yaptığı açıklamada ileriki dönemlerde internette önemli fiyat indirimi yapılacağına dikkat çekti.

5G hakkında ilerleme kaydeden ülkeler olmasına rağmen ülkemizde 3G'nin çektiği yer sayısının az olması, ve bu imkanlarında çok pahalı olması devleti harakete geçirmiş. Lütfi Elvan şu sıralar 4G ihaleleriyle ilgili önemli gelişmelerinde yaşandığını vurguladı.

Lütfi Elvan şu açıklamayı yaptı, herkese duyurulur; "Fiyatlarda çok ciddi düşüşler söz konusu oldu ama politika olarak internet fiyatlarının daha da aşağıya indirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemde bu fiyatlar daha da aşağıya inecek, onun müjdesini verelim" ,

İnternet ne zaman ne kadar ucuzlar sizin kadar bizde merak ediyoruz. Son zamanlarda “öğrenciye internet 59 TL” gibi kazık kampanyaları, sanki ucuzmuş gibi yutturan sözüm ona ülkemizin büyük şirketleri umarız şuan yaşananları anlar ve kar etme isteğinin yanında ülkeye hizmet etmesi gerektiğinin de farkına varır.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top