0
Mozilla'nın Firefox için geliştirdiği devrim niteliğindeki sohbet uygulamasıdır. Firefox'a entegre edilecek bu görüntülü sohbet aracının en önemli özelliği, kesinlikle herhangi bir kayıt olma durumunun söz konusu olmaması ve herhangi bir indirme, yükleme talep etmemesi. Sadece Firefox'a sahip olmanız yetiyor. Firefox Hello'nun en güzel özelliklerinden bir diğeri ise başka tarayıcılarla da görüntülü sohbet sağlayacak olması. Chrome, Safari, Opera gibi WebRTC özelliğine sahip tarayıcılarla iletişim kurabileceksiniz.

Bu güne kadar videolu sohbet için mutlaka bir uygulama kullandık. Skype, Facebook vb... Bundan sonra bu durum tarih oluyor. Firefox Hello, tarayıcıya eklenen harika bir özellik olacak ve başka bir şeye ihtiyacınız olmayacak. Mozilla'nın geliştirdiği bu uygulama herhangi bir kayıtta tutmayacak. Gizliliğine önem verenlerin mutlaka takip etmesi gereken bir gelişme.

Bu görüntülü sohbet aracı henüz yayınlanmış değil. Firefox'un yeni sürümlerinde bizlerle olacak. Tarih olarak bir şey söyleyemesekte, önemli bir gelişme olduğundan sabırla beklemenizi tavsiye ediyoruz. Biz de ilk kullananlardan olmak istiyoruz.

Firefox Hello nedir?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top