0
Windows mağazası gittikçe genişliyor. Birçok uygulamayı mağazalarında bulundurmaya başlayan Microsoft şimdi de GTA SA için duyuru yaptı. GTA SA’yi Windows Phone 8 cebinize indirebilir ve oynayabilirsiniz. 

Rockstar Games’in Android ve İOS platformlarına sunduğu GTA Sanandreas şimdi de Windows Phone 8’de. Geçen yıl GTA Vice’ı mobil platforma sunan Rockstar Games çalışmalarını çok iyi devam ettiriyor. Ancak sizlere kötü bir haberim var. Oyun her Windows Phone 8 işletim sistemi taşıyan telefonda çalışmayacak. Oyunu destekleyen telefonlar Nokia Lumia 1520, 1320, 822, 820 ve 810 olacak. Ayrıca HTC 8XT’de de oyun çalışacak. Her Windows Phone 8’e gelmemesi çok üzücü, ancak oyun oldukça iyi grafiklere sahip. Bu nedenle oyunu çalıştırmak için iyi işlemci, grafik özelliği gerekiyor. 

Windows Pone için gta sa

GTA SA Windows mağazasında 19 MB’lık bir boyutla yerini aldı. Oyunu indirdikten sonra yapılacak olan güncelleme 2.5 GB. Wİ-Fİ kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Oyun Windows Phone mağazasında 13 TL’ye satılıyor. Oyunu indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top